Kosten Homepagina Walla Walla Stuur een e-mail naar Walla Walla   
Walla Walla
Walla Walla
Oudlaan 46
6708 RC Wageningen
T: 06-3020-3090
E: info@wallawalla.nl
Walla Walla

Homepagina Walla Walla
Meer informatie over internet en providers
Meer informatie over websites
Kosten van internet en onze tarieven


Internet is een heel mooi medium. Het kan veel voor uw bedrijf betekenen. Deze diensten kosten in het algemeen geld. Op deze pagina willen we u aangeven met welke kosten u rekening moet houden.

Websiterealisatie
Voor het eerste gesprek rekenen we niets. Daarna zult u voor onze diensten moeten betalen. Bij de meeste opdrachten wordt vooraf een vast bedrag afgesproken waarvoor wij de afgesproken taken uitvoeren. Dit bedrag wordt berekend op basis van het aantal uren dat we denken nodig te hebben en ons uurtarief. Dit uurtarief bedraagt 65 euro (excl. BTW).

Complexe projecten
Bij complexe projecten, zoals het opzetten van webwinkels, veeleisende multimedia- toepassingen en grote online databanken werken wij meestal samen met partners. Wij rekenen de tarieven van onze partners aan u door. Deze tarieven zijn hoger dan onze tarieven. Als we anderen moeten inschakelen, zullen we dit uiteraard van tevoren duidelijk aangeven.

Inbelaccount
Als u als bedrijf het internet op wilt, zult u een inbelaccount moeten nemen bij een provider. De kosten die providers rekenen, variëren sterk. De kosten die worden gerekend, hangen o.a. af van de diensten die u wilt betrekken. Bij een inbelaccount is het belangrijk te weten hoelang u per maand 'online' zult zijn. Sommige providers rekenen geen kosten. Andere providers rekenen een bedrag per maand/jaar en/of een bedrag per uur dat u online bent. Voor de diensten van de wat 'betere' accessproviders betaalt u tussen de 150 en 350 euro per jaar.

Hosting
De kosten die een provider vraagt voor hosting, hangen o.a. samen met de grootte van de website, het aantal maal dat de website per maand wordt geraadpleegd en het aantal postbussen dat u voor e-mail wilt gebruiken. Globaal moet u voor hosting rekenen op een bedrag tussen de 100 en 350 euro per jaar.

Lees onze achtergrondinformatie over providers, inbelaccounts e.d.

Overige kosten:
Als u zelf internet op wilt, zult u een computer nodig hebben met een modem en internetsoftware en een telefoonaansluiting of kabel. Als u het internet opgaat, moet u betalen voor het gebruik van de aansluting.


Kostenindicatie
De meeste websites die wij realiseren, zijn relatief eenvoudig van opzet en bedoeld voor bedrijven die zich op het internet willen presenteren. Ze bestaan uit enkele webpagina's en bevatten een beperkt
aantal afbeeldingen. De kosten voor deze websites liggen tussen de 600 en
1500 euro. De kosten die de provider rekent, zitten uiteraard niet in dit bedrag.